Соцмережі обурив візит російських спортсменів до Сирії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі обурив візит російських спортсменів до Сирії: опубліковано відео

Соцмережі обурив візит російських спортсменів до Сирії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російські спортсмени - призери Олімпіади в Ріо-де-Жанейро - відвідали авіабазу Хмеймім в Сирії, у візиті взяла участь також знаменита російська легкоатлетка Олена Ісінбаєва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Нас вразив візит до Сирії.... Ми тут познайомилися з нашими солдатами, офіцерами, генералами, і всі вони дуже прості у спілкуванні. Це дуже приємно. Але в той же час вони настільки впевнені, сильні. Справжні чоловіки. Ось тут абсолютно не страшно, тут все пронизано таким патріотизмом, такою гордістю, сміливістю, подвигами, і ти теж хочеш зробити щось приємне. Гордість пре зсередини", - розповіла на камеру Ісінбаєва.


На відео від російського пропагандистського каналу «Russia Today» також показано, як російські спортсмени саджають дерева.
При цьому соцмережі обурив візит росіян в Сирію. У мережі нагадали, що саме Росія бомбардує мирні сирійські міста.
"Тут відчуваєш гордість за свою країну". Ісінбаєва і олімпійські чемпіони Ріо ​​попрацювали на авіабазі Хмеймім», - написав у Twitter російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов і одразу отримав ряд обурених коментарів.
Колорадо-Спрінг: Як же все противно, смердить трупами і кров'ю...
Гершон Хаїмович: Було б краще, якби гордість за країну відчували в самій країні.
Elena Mortikova: Дурість, вона всюди дурь, і на авіабазі, і в голові Ісінбаєвої, і в голові Путіна.
@Shulz @senko: Не повинно виникати питання про позбавлення доступу до Олімпіади. Країна, чиї літаки бомбардує мирні міста, не має прав виступати.
Показую московію: Спорт поза політикою, кричали в Кремлі!
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео, на кадрах якого показано, як російські вертольоти в Сирії скидають снаряди на житлові квартали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?