Футболіст збірної України передрік "Динамо" долю "Дніпра": опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст збірної України передрік "Динамо" долю "Дніпра": опубліковано відео

Футболіст збірної України передрік "Динамо" долю "Дніпра": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Екс футболіст "Динамо" і "Дніпра" Роман Зозуля вважає, що в найближчому майбутньому "Динамо" чекає повторення долі "Дніпра".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Зозуля заявив в ефірі телеканалу "Футбол 1".
"Урізали фінансування, впав рівень чемпіонату, поїхали хороші гравці. Думаю, після "Дніпра" таке ж буде з "Динамо". Напевно, останнім героєм залишиться "Шахтар", але через деякий час теж буде урізати бюджет і продавати футболістів", - вважає Зозуля.
Дивіться: Форвард збірної України викликав фурор в Іспанії: опубліковано відео


Зозуля заявив, що ніколи не буде судитися з "Дніпром" і розповів про виплату боргів.
"Клуб погашає борги, тим, хто залишився в команді. У колишніх гравців різні схеми реструктуризації боргів, в залежності від суми заборгованості. У кого більше, тоді більший срок реструктуризації. Мій борг розбитий на п'ять років, і кожен місяць повинен отримувати певну суму. Поки нічого не віддавали. Багато хто подав позови в суди, а я не хочу доводити до такого. Не хочу, щоб через мої звернень до суду з "Дніпра" потім знімалися очки. Буду шукати варіанти і зв'язуватися з Ігорем Коломойським", - сказав футболіст.
Читайте: Зозуля: тепер ми з Коноплянкою будемо ворогами
Нагадаємо,  Роман Зозуля перейшов до іспанського "Бетіса".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?