Колишній бойовик ДНР розповів правду про "гумконвой РФ": з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній бойовик ДНР розповів правду про "гумконвой РФ": з'явилося відео

Колишній бойовик ДНР розповів правду про "гумконвой РФ": з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Колишній бойовик так званої ДНР, учасник програми Служби безпеки України «Тебе чекають вдома», розповів про те, що під виглядом "гуманітарних конвоїв" з Росії на Донбас завозилася зброя.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі СБУ.
Чоловік перед камерою розповідає, що в 2014 році він приєднався до так званого «ополчення». Майже дев'ять місяців він охороняв підконтрольні бойовикам об'єкти зі зброєю, яка, за його зізнанням, була завезена в так званих російських «гумконвоях».
За словами чоловіка, з «гумконвоїв» йому дісталися автомати АК-47.
«Після того як чоловік відмовився брати участь в актах мародерства на тимчасово окупованих територіях, він піддався знущанням і приниженням з боку спільників з бандформування. Людина розчарувалася в ідеях псевдореспубліки «ДНР» і зрозуміла, що вони «ніякі не захисники-ополченці, а просто банда розбійників», - відзначають в СБУ.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України. Після ретельної перевірки буде вирішуватися питання про звільнення чоловіка від відповідальності, згідно з програмою СБУ «На тебе чекають вдома».


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося фото артилерійських і мінометних боєприпасів, якими бойовики так званої ДНР обстрілювали Красногорівку Донецької області в ніч на 27 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?