У Гройсмана прийняли важливе рішення щодо дітей бійців, загиблих в АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

У Гройсмана прийняли важливе рішення щодо дітей бійців, загиблих в АТО

У Гройсмана прийняли важливе рішення щодо дітей бійців, загиблих в АТО

Кабінет міністрів під керівництвом Володимира Гройсмана прийняв рішення, що діти загиблих учасників антитерористичної операції зараховуються до вищих навчальних закладів на місця державного замовлення в межах його обсягів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Урядовий портал.
«Встановити, що діти, батьки (один з батьків) яких загинули під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, або померли внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих в районах проведення АТО, зараховуються до вищих навчальних закладів на місця державного замовлення в межах його обсягів на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, на підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів у 2016 році, затверджених постановою Кабінету міністрів від 6 липня 2016 року №408 (Офіційний вісник України, 2016 р , №54, ст.1898)», - йдеться в постанові №529 від 22 липня 2016 року.
Відзначається, що державним замовникам, до сфери управління яких належать вищі навчальні заклади, доручено вжити заходів щодо зарахування в такі заклади на місця державного замовлення таких дітей.
Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман оголосив про запуск електронних петицій до Кабінету міністрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?