Раптова хвороба глави Узбекистану: дочка президента відкрила таємницю
Категорія
Світ
Дата публікації

Раптова хвороба глави Узбекистану: дочка президента відкрила таємницю

Раптова хвороба глави Узбекистану: дочка президента відкрила таємницю
Джерело:  online.ua

Молодша дочка президента Узбекистану Іслама Карімова Лола заявила про те, що її батько 27 серпня переніс крововилив в мозок і зараз в реанімації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лоли Карімової.
«Стан його оцінюється як стабільний. Наразі ще рано робити які-небудь прогнози щодо його майбутнього стану», - написала Карімова.
«Я звертаюся до людей з великим проханням обійтися без спекуляцій і поважати право сім'ї на "прайвесі" (особистий простір). Я буду дуже вдячна всім тим, хто виявить бажання і підтримає мого батька своїми молитвами», - також додала дочка президента Узбекистану.
Кабінет міністрів республіки повідомив про госпіталізацію Іслама Карімова 28 серпня. «На думку фахівців, повне медичне обстеження і подальше лікування вимагатимуть певного часу», - було сказано в повідомленні.
За неофіційною інформацією, 78-річний президент в ніч на 27 серпня справді міг перенести інсульт. Карімов займає пост президента республіки беззмінно з 1991 року.


Фото: Facebook Лоли Карімової


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?