Як доставляють пошту в Росії: відео з завантаженням посилок підірвало мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Як доставляють пошту в Росії: відео з завантаженням посилок підірвало мережу

Як доставляють пошту в Росії: відео з завантаженням посилок підірвало мережу
Джерело:  online.ua

Мережу вразило відео, на якому видно, як вночі на одному з ростовських відділень пошти відбувається завантаження посилок у вантажівку «Пошти Росії».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube.


На відео видно, як співробітники "Пошти Росії" при завантаженні неакуратно кидають посилки у вантажівку.
Представник «Пошти Росії» Дмитро Маркін в коментарях під відео повідомив, що в УФПС Ростовської області визнали метод навантаження «неналежним» і проводять службову перевірку. За її підсумками щодо водія збираються застосувати «дисциплінарне покарання за недотримання порядку навантаження поштових відправлень».


З іншими працівниками пошти, які здійснюють навантаження, розвантаження і транспортування поштових відправлень, проведуть «додатковий інструктаж щодо дотримання Правил надання послуг поштового зв'язку». Чи буде компенсована вартість розбитих предметів у посилках, він не уточнив.


Користувачі мережі також залишили під відео коментарі:
Віталій Каталіз: "Сучасна технологія, а загниваючий захід там роботів якихось зробили для пошти, ось вони тупііі".
Alex Fio: "Так це ж явний біндеровець! Ну не може руззька людина так вчинити!"
Коля Петров: "Ну у нас же як..?! Головне, щоб зарплату платили, а вже як я буду виконувати свої обов'язки - це питання вже 20-е... і нікого нехай не обходить... і так всюди куди не тикни".
Сергій Мухін: "Частково і менталітет такий у людей, не поважати чуже".
Раніше повідомлялося, що в мережі посміялися над новим російським одеколоном, на пляшці якого зображений президент Росії Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?