Підрив автомобіля на Львівщині: з'явилися нові гучні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Підрив автомобіля на Львівщині: з'явилися нові гучні подробиці

Підрив автомобіля на Львівщині: з'явилися нові гучні подробиці
Джерело:  online.ua

Позашляховик «Мерседес», який 29 серпня вибухнув біля Львова, належав ВАТ «Львівський холодокомбінат».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на IA ZIK.
Як розповіли джерела видання, «Мерседес» значився службовим автомобілем підприємства. За попередніми даними, в автомобілі спрацював вибуховий пристрій. Після вибуху автомобіль також обстріляли з автоматичної зброї. У той же час раніше в інших джерелах зазначалося, що автомобіль обстріляли з гранатомета.
«Зараз правоохоронці встановлюють особи загиблих, а також встановлюються обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії», - повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції Львівської області.
Водночас виданню ТСН стало відомо, що у підірваному під Львовом автомобілі «Гелендваген» їхали охоронці львівського бізнесмена.
За інформацією ТСН, на місці вибуху утворилася воронка шириною чотири метри. Також правоохоронці знайшли в лісі магазини до автомата і використаний гранатомет.
Сам бізнесмен, який їхав в іншому автомобілі, не постраждав, але троє людей загинули, ще двоє отримали важкі поранення. За непідтвердженою інформацією, їх розстріляли з автомата.
Зараз в районі траси Львів - Івано-Франківськ поблизу Старого Села працюють слідчі.
При цьому в прес-службі Національної поліції повідомили, що можливою причиною вибуху і розстрілу автомобіля у Львівській області став переділ сфер кримінального впливу між організованими злочинними групами.
"За даними Департаменту карного розшуку Нацполіції України, йдеться про сфери кримінального впливу між організованими злочинними групами", - сказано в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, 16 серпня у Львові двоє невідомих вчинили підрив банкомата "ПриватБанку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?