Головного путінського пропагандиста спіймали на гучній заяві про вбивства
Категорія
Світ
Дата публікації

Головного путінського пропагандиста спіймали на гучній заяві про вбивства

Головного путінського пропагандиста спіймали на гучній заяві про вбивства
Джерело:  online.ua

Журналіст Ніл Макфаркуар викрив головного путінського пропагандиста Дмитра Кисельова в тому, що той відверто порівнює свою роботу з вбивством ворожих солдатів.
Про це Макфаркуар написав у своїй статті "Потужна зброя Росії: Поширення неправдивих історій" для The New York Times, переклад якої зробив ONLINE.UA.
"Незалежно від методів або посилів, Росія явно хоче виграти інформаційну війну, що недавно ясно дав зрозуміти Дмитро Кисельов, найвідоміший телеведучий Росії і директор організації, яка керує виданням Sputnik. Виступаючи цього літа на 75-й річниці Радінформбюро, Кисельов сказав, що час нейтральної журналістики закінчено", - йдеться в статті американського журналіста.
Макфаркуар продовжує цитувати Кисельова, роблячи акцент на тому, що для російського пропагандиста головним завданням стало переконати людину, а не вбити її.
"Якщо я займаюся пропагандою, то і ви тоді теж займаєтеся пропагандою", - сказав він, звертаючись до західних журналістів. "Сьогодні вбивство одного ворожого солдата набагато дорожче, ніж під час Другої світової війни, Першої світової війни або в середні століття", - сказав він в інтерв'ю державному каналу "Росія 24". У той час, як бізнес "переконання" зараз також коштує дорожче, сказав він, "якщо ви можете переконати людину, вам не потрібно буде вбивати її", - пише далі іноземний репортер.
Повний текст статті читайте на ONLINE.UA: Путину стало дорого убивать, и он придумал новое "секретное" оружие: разоблачение от The New York Times.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?