Убивство в Кривому Озері: глава району зробив гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Убивство в Кривому Озері: глава району зробив гучну заяву

Убивство в Кривому Озері: глава району зробив гучну заяву
Джерело:  Укрінформ

Голова Кривоозерської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко заявив, що ніякого народного повстання після вбивства Олександра Цукермана поліцейськими не було.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".
За словами чиновника, в заворушеннях брало участь 30-50 осіб, які мають проблеми з законом. Або це були родичі колишніх зеків, припускає Мірошниченко.
"Спроба штурму адмінбудівель в Кривому Озері - ніяке не народне повстання, як це намагаються представити. Насправді в заворушеннях брало участь 30-50 осіб, які або самі мають проблеми з законом, або їх родичі. Інші просто були сторонніми глядачами, - сказав глава району.
Він також заявив, що багато хто з учасників так званого штурму були напідпитку, оскільки святкували День незалежності України.
Нагадаємо, що кілька поліцейських в Кривому Озері на Миколаївщині побили і застрелили місцевого жителя Олександра Цукермана. Нещодавно сідчі отримали відеозапис з камер спостереження, де зафіксовані знущання і вбивство чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?