Затримання злодіїв у законі на Донбасі: з'явилося відео з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання злодіїв у законі на Донбасі: з'явилося відео з місця подій

Затримання злодіїв у законі на Донбасі: з'явилося відео з місця подій
Джерело:  online.ua

З'явилося відео затримання "злодіїв в законі", яке здійснили поліцейські разом з працівниками Служби безпеки України на поминках відомого "злодія в законі" Льохи Краснодонського (справжнє ім'я Олексій Сальников) в Святогорську Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане "17 каналом" на YouTube.
У рапорті Головного управління Національної поліції України в Донецькій області значиться, що затримано 106 злодіїв в законі з усього СНД.
Однак, за словами затриманих, як передає "17 канал", жоден коронований авторитет на поминальний обід в Святогорську не приїхав.
У мережі з'явилися відео похорону і затримання на поминках Краснодонського:



Відзначимо, Олексій Сальников 1973 року народження помер 25 серпня в Чернігівській області від передозування наркотиками.
Раніше, ще обіймаючи посаду заступника начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС, Віталій Стрижак назвав Льоху Краснодонського в числі найбільш впливових "злодіїв в законі" України.
Як повідомляв ONLINE.UA, 18 серпня співробітники СБУ спільно з прикордонниками затримали в Харкові 39-річного громадянина однієї з країн Середньої Азії, якого Інтерпол розшукував за причетність до терористичного угруповання ІДІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?