Бойовики влаштували масштабний обстріл на Донбасі: фото наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики влаштували масштабний обстріл на Донбасі: фото наслідків

Бойовики влаштували масштабний обстріл на Донбасі: фото наслідків
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися фото наслідків обстрілу 28 серпня  бойовиками так званої ДНР, коли терористи випустили на Авдіївку майже 400 одиниць боєприпасів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


Відзначається, що за добу бойовики провели 17 обстрілів із забороненого Мінськими угодами озброєння: з танків, 122-мм артилерійських систем і всіх видів мінометів.


"Створюється враження, що вони намагаються просто переорати тут землю. Снаряди і міни летіли звідусіль: Ясинуватої, Мінерального, Яковлівки, Донецького аеропорту і Спартака. Не оминула біда і житлові квартали. Вулицями Лермонтова і Колосова (колишня Кірова) пошкодження отримали будинки приватного сектора, газопровід і вуличні електричні мережі. Без світла і газу тут залишилося чимало дворів", - йдеться в повідомленні.


Серед мирних жителів Авдіївки ніхто не постраждав.


Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу  в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, ще дев'ять отримали поранення.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?