"Смерть" президента Узбекистану: ЗМІ зробили нову гучну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

"Смерть" президента Узбекистану: ЗМІ зробили нову гучну заяву

"Смерть" президента Узбекистану: ЗМІ зробили нову гучну заяву

В інформаційному агентстві «Фергана», яке першим повідомило про смерть президента Узбекистану Іслама Карімова, закликали владу країни довести, що узбецький лідер живий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
За словами головного редактора видання Данила Кислова, «Фергана» відповідає за достовірність опублікованих відомостей щодо смерті Карімова, а владі Узбекистану слід було б в цій ситуації не мовчати.
«Я пропоную офіційним джерелам Узбекистану, уряду, прес-службі апарату президента просто опублікувати медичне зведення про його хворобу або показати його живим в лікарняній палаті», - заявив він.
Нагадаємо, увечері 29 серпня агентство «Фергана» з посиланням на власні джерела повідомило про смерть 78-річного Карімова. Однак в апараті президента повідомлення про його смерть спростували.
Раніше повідомлялося, що відомий карикатурист Сергій Йолкін опублікував "чорний" анекдот про президента Узбекистану Іслама Карімова.
Також ONLINE.UA повідомляв, що в мережі назвали ім'я майбутнього наступника президента Узбекистану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?