Справа Майдану: прийнято рішення щодо людини, яка допомагала "Беркуту"
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Майдану: прийнято рішення щодо людини, яка допомагала "Беркуту"

Справа Майдану: прийнято рішення щодо людини, яка допомагала "Беркуту"

Суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання для глави організації "Ніхто крім нас"Олександра Ковальова, підозрюваного у виведенні спецроти "Беркута" з Києва та знищення його зброї під час Євромайдану.
Про це начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк розповів "Українським новинам", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Йому повідомили про підозру, допитали і обрали запобіжний захід... Не арешт, а особисте зобов'язання", - сказав Горбатюк.
Крім того, суд поклав на підозрюваного зобов'язання здати закордонний паспорт, утриматися від спілкування з іншими фігурантами справи, бути на першу вимогу до суду і до слідчого.
За словами Горбатюка, рішення суд виніс на початку серпня.
Раніше силовики провели обшуки у причетних до розстрілів Майдану і знайшли снайперську гвинтівку і автомати, якими користувався "Беркут" для обстрілу протестувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?