У Авакова зробили несподівану заяву щодо затриманих "злодіїв у законі": з'явилося нове відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова зробили несподівану заяву щодо затриманих "злодіїв у законі": з'явилося нове відео

У Авакова зробили несподівану заяву щодо затриманих "злодіїв у законі": з'явилося нове відео

У Національній поліції України, діяльністю якої керує глава МВС Арсен Аваков, заявили, що затримані на Донбасі "злодії в законі" після перевірки не зацікавили кримінальну поліцію Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ГУ Нацполіції Донецької області В'ячеслава Аброськіна.
Нагадаємо, поліція Донецької області спільно з СБУ провели спецоперацію із затримання "злодіїв в законі" в Святогорську на похороні їх "авторитетного товариша" "Льохи Краснодонського" (Олексія Сальникова), який помер від передозування 25 серпня в Чернігові.
"Після похоронної процесії "авторитетні товариші", які прибули практично з усіх областей України, вирішили зібратися для вирішення важливих, на їхню думку, питань, пов'язаних з їх непростим і досить складним злодійським життям. Питання на порядку денному стояло одне - як далі жити... Але вони забули, що Донецька область - це зона проведення АТО, де встановлені певні додаткові правила і норми, на відміну від мирних областей України. Також напевно забули, що ми маємо дані про те, що "товариші" цієї категорії зовсім нам не товариші - наші колись брати і сусіди поставили перед ними завдання дестабілізувати ситуацію в Україні і, зокрема, в нашій Донеччині", - написав він.
У зв'язку з цим, за його словами, правоохоронці провели превентивну роботу, в результаті якої "були перевірені особи 88 "добропорядних громадян", в основному дрібного пошиття, на кримінальному жаргоні - шавки, хоч і з серйозними відбутими термінами".
"Рангом вище товариші відмовилися приїжджати на сходку до нас в область, знаючи наш серйозний характер і ставлення до них. У Донецькій області ніяких "злодіїв в законі" немає і не буде. Після відповідної перевірки жоден з "авторитетних товаришів" кримінальну поліцію Донеччини не зацікавив", - зазначив Аброськін.


Раніше в мережі з'явилося відео затримання "злодіїв в законі" в Святогорську Донецької області.
Також повідомлялося, що у затриманих в Святогорську кримінальних авторитетів вилучили зброю та наркотики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?