Авіація Путіна вже відпрацьовує удари по Європі: стали відомі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіація Путіна вже відпрацьовує удари по Європі: стали відомі деталі

Авіація Путіна вже відпрацьовує удари по Європі: стали відомі деталі
Джерело:  online.ua

Російська авіація виконує польоти над Чорним морем і тренується завдавати удари по цілях на території країн Європи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки Міноборони України.
"Підрозділи з'єднань і частин, які завершили висунення до полігонів Південного військового округу ЗС РФ, в т.ч. окупованого Криму, приступили до етапу злагодження, організації взаємодії, бойового та матеріально-технічного забезпечення в складі міжвидових угруповань військ на визначених за навчання окремих операційних напрямках", - йдеться в повідомленні.
За даними розвідки, польоти здійснювали три бомбардувальники.
"Протягом доби в рамках стратегічних командно-штабних навчань "Кавказ 2016" три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС зі складу 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії (Енгельс, Саратовська обл.) командування дальньої авіації Повітряно-коcмічніх сил ЗС РФ виконали політ в повітряному просторі Чорного моря і окупованого Криму і відпрацювали питання умовного застосування бортового озброєння (рубіж пуску ракет Євпаторія - Севастополь) за програмними цілями на території країн Європи", - відзначили в ГУР.
Раніше президент Росії Володимир Путін наказав провести масштабну перевірку боєготовності Збройних сил РФ.


Пізніше

в Міноборони Росії заявили, що літаки біля кордонів України приведені в двохвилинну готовність

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?