Сили АТО знову зазнають втрат, у Порошенка озвучили дані
Категорія
Події
Дата публікації

Сили АТО знову зазнають втрат, у Порошенка озвучили дані

Сили АТО знову зазнають втрат, у Порошенка озвучили дані
Джерело:  РБК Україна

Спікер Адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що за минулу добу, 29 серпня, на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще 11 бійців отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"За минулу добу в результаті активних бойових дій один український військовослужбовець загинув, дев'ять отримали поранення. Також двоє наших військових отримали контузію", - розповів Лисенко на брифінгу.
Раніше повідомлялося, що, за інформацією розвідки, бойовики ДНР і російські найманці на Донбасі все частіше скоюють навмисні провокаційні обстріли підконтрольних їм територій, щоб потім звинуватити в них ЗСУ.
Нагадаємо, українські військові знищили позиції бойовиків ДНР на Світлодарській дузі в Донецькій області, а також ліквідували високопоставленого військового з боку противника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?