Серед жителів Донецька побачили важливу зміну в ставленні до ДНР і Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Серед жителів Донецька побачили важливу зміну в ставленні до ДНР і Росії

Серед жителів Донецька побачили важливу зміну в ставленні до ДНР і Росії
Джерело:  online.ua

Багато жителів окупованих територій Донбасу починають розуміти брехню проросійської пропаганди бойовиків, і поступово ситуація змінюється на краще для України.
Про це розповів один з лідерів донецьких ультрас, активіст, боєць АТО Віталій Овчаренко в інтерв'ю чеському журналісту Онджею Соукупу на ONLINE.UA.
«Звичайно, на деякий відсоток жителів пропаганда має вплив. Але, безумовно, ситуація змінюється», - запевнив він.
За словами Овчаренка, його знайомі з Донецька пишуть: «Навіть найнепробивнішы сусіди починають розуміти, що з сусіднього двору в центрі Донецька не стрілятиме розвідка України, що залпи йдуть вихідні, стріляють російські війська».
«І навіть найбільш непробивні визнають: в місто заходять псковські десантники, це явно не шахтарі з Тореза. І самі непробивні розуміють, наскільки життя в Харкові, або навіть в тому ж Слов'янську, відрізняється від життя на окупованих територіях», - додав він.
На закінчення активіст підкреслив, що, на його думку, «є велика частина населення, яке помічає ці зміни і зауважує різницю».
«І далі все більше число людей стануть бачити різницю між окупаційною владою і Україною», - резюмував він.
Більше читайте в інтерв'ю Віталія Овчаренка на ONLINE.UA: Навіть найнепробивніші в Донецьку змінюють ставлення до ДНР - боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?