Хай буде світло: соцмережі веселяться через новий сайт від Гройсмана
Категорія
Політика
Дата публікації

Хай буде світло: соцмережі веселяться через новий сайт від Гройсмана

Хай буде світло: соцмережі веселяться через новий сайт від Гройсмана
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відкрив новий сайт "Тепло", який вже з першого дня своєї роботи помітно "підвисає" і відкривається через раз, чим веселить користувачів соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Так на своїй сторінці в Facebook Гройсман написав: "Сьогодні ми запустили http://teplo.gov.ua/ - сайт, який дає відповіді на найбільш поширені в суспільстві питання: Чому зросли тарифи? Як формується ціна на газ? Для чого потрібні субсидії? Як зменшити комунальні платежі?".
За словами прем'єра, сайт створений з метою допомогти українцям у сплаті житлово-комунального господарства.
"Ніхто не залишиться один на один з новими рахунками на газ, тепло, воду і світло. Кожен, хто потребує допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг, - її отримає. Уряд подбав, щоб перехід на нові справедливі тарифи на житлово-комунальні послуги був менш відчутним для більшості українців", - зазначив чиновник.
Він також уточнив, що на сайті є калькулятор, який розрахує вартість комунальних послуг з урахуванням субсидії.
"На сайті є калькулятор комунальних платежів і субсидій. Введіть дані своєї квартири і тарифи свого міста і дізнайтеся, скільки при оформленні субсидії складуть Ваші комунальні витрати, а скільки за Вас заплатить держава. Все просто і прозоро", - заявив Гройсман.
У свою чергу журналіст Сергій Руденко на своїй сторінці в соцмережі написав: "Хай буде світло", - сказав монтер і перерізав дроти. Гройсман запустив сьогодні сайт. Сайт не працює. Все велике починається з дрібниць".
Користувачів соцмережі веселить непрацюючий сайт. При цьому деякі відзначають, що він не працює через занадто велику кількість одночасних заходів.



Раніше Гройсман заявив, що українці платитимуть за комунальні послуги не більше ніж 15-20% від свого доходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?