У Росії все менше підтримки бойовиків ДНР-ЛНР: в соцмережах побачили важливий сигнал
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії все менше підтримки бойовиків ДНР-ЛНР: в соцмережах побачили важливий сигнал

У Росії все менше підтримки бойовиків ДНР-ЛНР: в соцмережах побачили важливий сигнал
Джерело:  online.ua

Соціологи Всеросійського центру вивчення громадської думки провели опитування росіян, щоб з'ясувати ступінь підтримки ними бойовиків ЛНР і ДНР, і виявилося - вона значно зменшилася, при цьому користувачі соцмереж відзначили, що ці результати - дуже показові.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Зокрема, за результатами опитування, за останні 18 місяців число прихильників визнання незалежності ДНР і ЛНР впало на 6% - якщо на початку минулого року цього вимагали 29% росіян, то зараз до подібної думки схиляються 23%.
Крім того, на 10%, з 28% до 38%, зросла частка росіян, які вважають, що в питанні визнання самопроголошених утворень необхідно дотримуватися нейтралітету.
Прийняти ці структуру до складу Росії пропонують сьогодні лише 14% опитаних. 27% респондентів відповіли, що пора припинити постачати туди гуманітарну допомогу.
При цьому 3% росіян займають в цьому конфлікті сторону України.
Тим часом, як зазначив користувач Twitter-аккаунта «Так собі Washington», подібні результати опитувань змушують серйозно задуматися.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше очевидець початку війни на Донбасі розповів, як Партія регіонів готувала грунт для вторгнення росіян в цей регіон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?