Зняти якомога швидше: Олланд зробив заяву щодо санкцій проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Зняти якомога швидше: Олланд зробив заяву щодо санкцій проти Росії

Зняти якомога швидше: Олланд зробив заяву щодо санкцій проти Росії
Джерело:  РІА Новини

Президент Франції Франсуа Олланд заявив, що Франція і вся Європа зацікавлені в тому, щоб якомога швидше зняти санкції проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Таку заяву французький лідер зробив, виступаючи на щорічній нараді французьких послів в Парижі. Олланд також сказав про погіршення ситуації в Україні і ризик подальшої ескалації на Донбасі.
«Цього літа ситуація стала набагато гірше. Ризик ескалації залишається високим», - заявив він.
Олланд зазначив, що в зв'язку з напруженою ситуацією канцлер Німеччини Ангела Меркель перебуває в постійному контакті з президентом Росії Володимиром Путіним і українським лідером Петром Порошенком.
Нагадаємо, раніше глава німецького уряду заявила, що немає ніяких причин скасовувати санкції Європейського Союзу проти Росії, адже Москва не виконала всі свої зобов'язання в рамках Мінських угод.
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо про те, що лідери Франції, Німеччини і Росії проведуть зустріч в рамках саміту "Великої двадцятки", який пройде 4-5 вересня в Китаї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?