Франція і Німеччина зробили різкі заяви щодо переговорів із США
Категорія
Світ
Дата публікації

Франція і Німеччина зробили різкі заяви щодо переговорів із США

Франція і Німеччина зробили різкі заяви щодо переговорів із США
Джерело:  interfax.com.ua

Франція не готова схвалити угоду між Європейським союзом і США про вільну торгівлю, заявив президент Франції Франсуа Олланд.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Переговори щодо TAFTA (Трансатлантична зона вільної торгівлі - ONLINE.UA) до кінця року не приведуть до угоди. Франція не зможе його схвалити", - сказав Олланд.
У свою чергу, віце-канцлер Німеччини, міністр економіки Зігмар Габріель заявив, що США в переговорах щодо TTIP проявили небажання дотримати мінімальні стандарти ЄС, формально переговори зупинені, хоча офіційно Брюссель про це не повідомляв Вашингтон, передає ТАСС.
Якщо позиція американської сторони не зміниться і після президентських виборів, то угоди про трансатлантичну торгівлю не буде, підкреслив Габріель.
Раніше федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що майбутня зона вільної торгівлі між ЄС і США (Transatlantic Trade and Investment Partnership - TTIP) стане зразком подібного роду економічного співробітництва на планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?