Смертельний вибух позашляховика на Львівщині: з'явилися відео та гучні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельний вибух позашляховика на Львівщині: з'явилися відео та гучні подробиці

Смертельний вибух позашляховика на Львівщині: з'явилися відео та гучні подробиці
Джерело:  Еспресо

Через вибух позашляховика Mersedes, який стався в Старому Селі на Львівщині, загинули жителі Львова на прізвища Сатутяк і Стецишин, а також житель села Зимна Вода з прізвищем Савка.
Про це заявили джерела в слідстві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Еспресо.TV.
Відомо, що всі загиблі були 1984-1993 років народження, і всі були працівниками ВАТ "Львівський холодокомбінат". Обидва автомобілі Mercedes-Benz також належали підприємству.
Постраждав в результаті вибуху чоловік на прізвище Москалюк, житель міста Дубляни Львівської області. Йому надали допомогу без госпіталізації.
На місці події виявили реактивний протитанковий гранатомет РПГ-26, п'ять патронів травматичної дії калібру 9 мм, три деформовані кулі і 115 гільз від патронів калібру 7,62 мм, два магазини до автомата Калашникова.
Сам власник ПАТ "Львівський холодокомбінат" Богдан Копитко, відомий в кримінальних колах на прізвисько "Копито", пересувався в іншому автомобілі. Він терміново виїхав на другому автомобілі із зони засідки, уникнувши спланованого нападу.
За інформацією джерел, в цілому "Копито" веде дуже обережний спосіб життя, постійно змінює машини під час пересування, їздить під постійною охороною. Підтверджується версія про злочин в результаті переділу сфер кримінального впливу місцевими організованими злочинними угрупованнями.


Як повідомляв ONLINE.UA, вибух був викликаний закладеним заздалегідь під дорожнє полотно вибуховим пристроєм, приведеним у дію дротовим способом. Закладка була зроблена заздалегідь, ймовірно, ще при укладанні на цьому місці нового дорожнього покриття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?