Бойовики ДНР шукають трьох "дівчат-терористок ЗСУ": опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР шукають трьох "дівчат-терористок ЗСУ": опубліковано фото

Бойовики ДНР шукають трьох "дівчат-терористок ЗСУ": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Представник силового блоку так званої ДНР Едуард Басурін відзначився дурною заявою з приводу "терористок" ЗСУ, яких нібито перекинув Київ в зону АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський ресурс бойовиків.
За словами Басуріна, Київ перекинув в зону конфлікту на Донбасі терористичну групу в складі трьох дівчат з метою проведення терактів, збору і передачі розвідувальних даних.
"У серпні 2016 року з території України прибула група в складі трьох жінок, пройшовши підготовку під контролем інструкторів сил спеціальних операцій і головного управління розвідки. Основне їхнє завдання проведення терактів на території "республіки", вербування співробітників силових структур, створення агентурної мережі, отримання та передача розвідувальних даних", - сказав бойовик.
Він також зазначив, що зазначені особи оголошені в розшук на території "республіки".
"Ми зі свого боку попереджаємо, що винні в цих злочинах особи, а також їхні поплічники будуть засуджені до вищої міри покарання за законами воєнного часу", - резюмував Басурін.


Раніше ватажки так званої ЛНР заявили, що в зоні АТО на Донбасі воюють "солдати НАТО", і віддали наказ бойовикам захопити їх в полон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?