Суд щодо бійні під Радою: з'явилося відео масштабної бійки
Категорія
Події
Дата публікації

Суд щодо бійні під Радою: з'явилося відео масштабної бійки

Суд щодо бійні під Радою: з'явилося відео масштабної бійки
Джерело:  online.ua

З'явилося відео сутичок, які сталися на судовому засіданні у справі про зіткнення під будівлею Верховної Ради України 31 серпня 2015 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.
Відзначається, що в Шевченківському районному суді Києва конвоїри спробували вивести з залу засідання підозрюваних у заворушеннях під Верховною Радою Ігоря Гуменюка та Сергія Крайняка, після чого активісти Гуменюка та Крайняка зіткнулися з правоохоронцями.
Як повідомляє кореспондент, конвоїри в залі суду зайшли в клітку, де були підозрювані, для того, щоб вивести. Після цього активісти намагалися перешкодити виведенню Гуменюка та Крайняка.
Спочатку правоохоронці намагалися їх відтіснити, однак активісти також почали на них тиснути. Після цього в залі почалася сутичка між правоохоронцями та активістами. У бік правоохоронців почали кидати пляшки з-під води і лавки, які були в залі.
В результаті конвоїрами вдалося вивести підозрюваних із залу судового засідання.
Поки невідомо, чи продовжиться сьогодні слухання кримінального провадження про здійснення теракту біля Верховної Ради 31 серпня 2015 року.


Відео: YouTube / Інформаційне агентство УНН
Нагадаємо, 31 серпня в результаті кривавих зіткнень під стінами парламенту загинули три бійці Нацгвардії, більше сотні отримали поранення.
Як повідомляв ONLINE.UA, у справі про заворушення 31 серпня 2015 року Генпрокуратура вручила обвинувальний акт 15 підозрюваним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?