Розшук бойовиками ДНР "українських терористок": спливли несподівані подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Розшук бойовиками ДНР "українських терористок": спливли несподівані подробиці

Розшук бойовиками ДНР "українських терористок": спливли несподівані подробиці
Джерело:  Нова газета

У мережі з'явилася інформація про "терористок", яких, як заявили в так званій ДНР, Збройні сили України направили на Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Новую газету".
З'ясувалося, що фотографія "військовослужбовця ЗСУ", яку сепаратисти назвали Анною Тарасюк, вже публікувалася в РосЗМІ, тільки раніше журналісти називали її Тетяною Цикіною. Матеріал від 24 серпня 2016 року з точно такою ж фотографією вийшов в «Комсомольской правде Урал» під заголовком: «Дівчина з Нижнього Тагілу врятувала хлопця, який кинув виклик "Правому сектору". І покликала до Росії».


Друга дівчина, яку бойовики назвали Мирославою Климчук, була на фотографії лідера «Правого сектора» Дмитра Яроша в січні 2015 року, коли він із пораненням потрапив до лікарні.


Фотографію третьої дівчини опублікувало агентство Reuters ще в 2014 році. Її ім'я агентство не називає, проте повідомляє, що вона є українським військовослужбовцем. Фото було зроблено в Горлівці 18 вересня 2014 року.



Нагадаємо, раніше у бойовиків ДНР опублікували фото трьох дівчат, назвали їх "агентами Сил спецоперацій ЗСУ" і звинуватили в проведенні терактів на території "республіки", вербуванні співробітників силових структур, створенні агентурної мережі, отриманні та передачі розвідувальних даних.


Як повідомляв ONLINE.UA,

ватажки так званої ЛНР заявили, що в зоні АТО на Донбасі воюють "солдати НАТО", і віддали наказ бойовикам захопити їх в полон

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?