Росія стягнула до кордону України величезні війська: названа шокуюча цифра
Категорія
Події
Дата публікації

Росія стягнула до кордону України величезні війська: названа шокуюча цифра

Росія стягнула до кордону України величезні війська: названа шокуюча цифра

Спікер Адміністрації президента з питань антитерористичної операції полковник Андрій Лисенко заявив, що в  анексованому Криму, на окупованих територіях Донбасу і на східному кордоні з Україною Росія зібрала близько 100 тисяч військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Радіо Свобода ».


«На Донбасі приблизно 40 тисяч, уздовж північного кордону, на сході теж приблизно 50-60 тисяч, ці угруповання постійно змінюються і нарощуються», - сказав Лисенко.


«Залучені три військові округи. Йде перекидання повітряно-десантних підрозділів, вони як дислокуються уздовж кордону, так і висаджуються на територію Криму. Йде переміщення техніки, тільки на території окупованого Донбасу знаходиться 700 російських танків», - заявив спікер АП з питань АТО.


«Будь-яка ескалація конфлікту спричинить дуже криваві наслідки як для російського, так і для нашого боку, тому російський агресор зважує свої сили. Веде дуже ретельну розвідку», - додав Лисенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лисенко заявляв, що Україні варто очікувати наступу російських військ з території окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?