У Обами зробили жорстку заяву щодо Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

У Обами зробили жорстку заяву щодо Росії

У Обами зробили жорстку заяву щодо Росії
Джерело:  Укрінформ

США поки не готові до нормалізації відносин з Росією, заявив представник Державного департаменту США Джон Кірбі.


Про це повідомляє ONLINE.UA про посиланням на « Укрінформ » .


"Наші погляди не змінилися: поки не час повертатися до звичайних відносин з Росією через великого кола питань, з огляду на наші побоювання з приводу дій РФ в Україні, окупацію нею Криму і суперечки, що тривають в процесі втілення Мінських угод", - сказав представник Держдепартаменту США, президентом яких є Барак Обама.


При цьому Кірбі додав, що в реалізації Мінських домовленостей намітився певний прогрес, хоча попереду ще багато роботи.


"Нещодавно процес імплементації Мінських угод прогресував з обох сторін, втім, треба більше", - заявив Кірбі.


Нагадаємо, 10 серпня Росія звинуватила Україну в підготовці теракту в окупованому Криму. Після цього президент РФ Володимир Путін заявив, що не бачить сенсу в «нормандських переговорах».


Президент України  Петро Порошенко при цьому запевнив, що "нормандський формат" переговорів по врегулюванню конфлікту на Донбасі буде реанімовано найближчим часом.


Як повідомляв ONLINE.UA, український журналіст  Віталій Портников вважає, що спроба бойовиків так званої ДНР відкрити своє "представництво" в Євросоюзі за допомогою маргінального чеського політика Нелі Лискова, яка називає себе "почесним консулом ДНР", є черговим етапом пропагандистської війни Росії проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?