У Сирії вбито одного з лідерів ІДІЛ: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Сирії вбито одного з лідерів ІДІЛ: з'явилися подробиці

У Сирії вбито одного з лідерів ІДІЛ: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Прес-секретар угруповання "Ісламська держава" Абу Мухаммад аль-Аднані був вбитий в Сирії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.


Видання посилається на ресурс Amaq, пов'язаний з терористами. У заяві, поширеній прихильниками ІДІЛ, зазначено, що аль-Аднані загинув в ході бойових дій в Алеппо.


За інформацією Amaq, спікер ІДІЛ загинув в ході зйомки дій бойовиків, що відбивали наступ військових на Алеппо.


Абу Мухаммад аль-Адні був відомий своїми закликами до поодиноких атак на громадян західних і інших країн, особливо Франції.


Раніше влада США пропонувала $ 5 млн за інформацію, яка допоможе в упійманні аль-Аднані.


У той же час агентство Reuters з посиланням на джерело в Пентагоні США заявило, що Вашингтон здійснив авіаудар з метою ліквідації одного з найстаріших лідерів "ІДІЛ" Абу Мухаммада аль-Аднані.


При цьому, за словами джерела видання, метою обстрілу був транспортний засіб в місті Ель-Баб. У той же час співрозмовник агентства не уточнив, чи був аль-Аднані убитий.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі знайшли схожість між російськими пропагандистами і членами терористичної організації "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?