Кравчук виступив із гучною пропозицією щодо Донбасу і Путіна: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Кравчук виступив із гучною пропозицією щодо Донбасу і Путіна: опубліковано відео

Кравчук виступив із гучною пропозицією щодо Донбасу і Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Перший президент України Леонід Кравчук

запропонував почати двосторонні переговори президентів України і Росії Петра Порошенка та Володимира Путіна щодо врегулювання ситуації на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Кравчука «

5 каналу

».


"Я критикую Мінські угоди, я вважаю, що це шлях в нікуди. Мінські угоди зіграли свою роль, треба позитивно оцінити. Зупинили можливу широку агресію і посадили Путіна до столу - не за стіл, а до столу переговорів. І він маневрує там, як хоче, але він пов'язаний вже цим столом - і це позитив», - вважає Кравчук.


«Але вирішити питання територіальної цілісності України, суверенітету, повернення Донбасу, повернення Криму Мінські угоди не зможуть", - заявив перший президент України.


Крім того, президент запропонував домовитися з Росією про проведення двосторонніх переговорів без участі посередників.


"Я думаю, важко одразу сісти за стіл Путіну і Порошенку. Давайте створимо робочу групу. Візьмемо десять питань. Десять питань для розгляду і почнемо одне за одним розглядати. Коли люди говорять, гармати мовчать», - заявив Кравчук.


«Але це треба домовитися, це не означає, що припиняють діяти санкції, що ми вже почали домовлятися. Вони припиняться тоді, коли ми домовимося", - сказав перший президент України.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Кравчук розповів, про що б він поговорив з президентом Росії Володимиром Путіним і чи погодився б подати йому руку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?