Вторгнення Росії на Донбас: військовий розкрив нові докази
Категорія
Події
Дата публікації

Вторгнення Росії на Донбас: військовий розкрив нові докази

Вторгнення Росії на Донбас: військовий розкрив нові докази

Підполковник Сергій Гурін, командир 122-го окремого аеромобільного батальйону Збройних Сил України, розповів про докази участі військ РФ в боях за промзону Авдіївки в Донецькій області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Радіо Свобода ».
Відповідаючи на питання, які деталі можуть свідчити про те, що участь в битві за промислову зону в Авдіївці беруть російські військові, Гурін сказав, що про це говорить і стиль артилерійської підготовки, і поведінка диверсійно-розвідувальних груп.
«В першу чергу, характер поранень, в тому числі в снайперів. З них виймають величезні кулі. Гвинтівки, які такими (кулями) стріляють, так званим «ополченцям» навіть в руки не дають», - сказав Гурін.
«Про участь наших сусідів також говорить стиль артилерійської підготовки, поведінка диверсійно-розвідувальних груп, навички диверсантів. Це підготовлені люди, причому вони підготовлені досить якісно. Але взагалі у нас все стабільно добре», - сказав підполковник.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 29 серпня бойовики так званої ДНР провели обстріл Красногорівки Донецької області танковими бронебійними кумулятивними снарядами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?