Бандитська перестрілка на Закарпатті: Москаль повідомив подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бандитська перестрілка на Закарпатті: Москаль повідомив подробиці

Бандитська перестрілка на Закарпатті: Москаль повідомив подробиці

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що конфлікт в селі Нижня Апша між двома групами чоловіків, що переріс у стрілянину, стався через контрабанду сигарет.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Москаля.
"За попередніми даними, причина конфлікту в заборгованості за поставлені сигарети, які контрабандисти Тячівщини отримали з Мукачева, проте досі не розрахувалися за них, оскільки втратили товар при переправленні через кордон", - зазначив Москаль.
Спочатку між двома групами виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку. Потім один з місцевих відкрив хаотичний вогонь по приїжджих. Загалом було випущено більше 20 куль. В результаті четверо чоловіків з Мукачевого віком від 22 до 36 років отримали вогнепальні поранення різного ступеня тяжкості. Наразі вони госпіталізовані.
"Управлінню національної поліції в Закарпатській області дано доручення в стислі терміни затримати всіх учасників стрільби", - додав глава Закарпатської ОДА.
Також стало відомо, що один з представників "Тячівської групи" - діючий депутат Тячівської районної ради від Єдиного центру.
Раніше повідомлялося, що в Миколаєві невідомі бандити розстріляли автомобіль клієнта банку ВТБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?