Своїх кидаємо: соцмережі підірвала історія з безсердечними російськими туристами
Категорія
Світ
Дата публікації

Своїх кидаємо: соцмережі підірвала історія з безсердечними російськими туристами

Своїх кидаємо: соцмережі підірвала історія з безсердечними російськими туристами
Джерело:  online.ua

Мережу обурила новина про туристів з Москви, які залишили в горах природного парку «Єргаки» в Красноярському краї свого товариша, який серйозно пошкодив зв'язки на нозі, і поїхали, нікому не повідомивши про те, що сталося.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
У прес-службі Сибірського регіонального центру МНС РФ розповіли, що 30-річний чоловік не міг самостійно пересуватися, а четверо його колег по походу поспішили кинути його одного, щоб не запізнитися на авіарейс до Москви. Про те, що чоловік потребує допомоги, рятувальники дізналися лише через добу від матері потерпілого. Чергові рятувальники вирушили за ним, надали йому першу допомогу і допомогли дістатися до туристичної бази.
«Рятувальники в шоці і навіть найдосвідченіші фахівці не беруться коментувати випадок», - відзначили в МНС, назвавши подію безпрецедентною.
У шоці від вчинку туристів з Москви і користувачі соцмережі, судячи з коментарів, які вони залишають в Twitter:


DilovarJF: "Если друг
оказался вдруг
И не друг и не враг, а так...
Ты его нах брось в горах
Пусть сдохнет".
Grafo-man: "Друг, извини, но мне надо бежать, дела, пойми, дела, дела..."
Andrew: "Гроші-то хоч забрати не забули? А то пропадуть же ж".

IrinaKingsize: "А це якраз результат дебілізації і оскотинення, коли з людей витягли назовні весь бруд, витравивши все людське".
Valeryi Matveev: "Прилетіли до нас граки пі ... москвичі".
Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв знову насмішив користувачів мережі своєю заявою про резервування грошей на індексацію пенсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?