Кремлю плювати: українцям назвали єдиний шлях боротьби з путінською пропагандою
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремлю плювати: українцям назвали єдиний шлях боротьби з путінською пропагандою

Кремлю плювати: українцям назвали єдиний шлях боротьби з путінською пропагандою
Джерело:  online.ua

Журналіст і письменник, автор книги "Аеропорт" про оборону донецького аеропорту Сергій Лойко вважає організацію постановочних фотографій під час війни цинізмом в стилі пропаганди президента РФ Володимира Путіна, при цьому він вважає, що українці вчасно зуміли вивести фотографа Дмитра Муравського «на чисту воду» з приводу його гучної фотографії з Широкиного.
Про це Лойко заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Росії така ось пропаганда тільки в плюс. Кремль веде загарбницьку війну проти України. Їм все по барабану. Ніхто російській пропаганді не вірить, крім людей, які живуть на території РФ. Кремлю вже наплювати на міжнародну реакцію, вони розуміють, що їм не вірять. А в самій Росії піпл це хаває, тому їх годують фейками про "розіпнутих хлопчиків", щоб вони підтримували війну», - заявив Лойко.
«У України завдання інше. Україні не потрібно переконувати своїх громадян, що проти ворога треба воювати. Хто проти карточок Муравського, хто за, але всі хочуть блага України та її незалежності. Деякі з цих людей, крім тих, хто більше всіх кричить, воювали, воюють або воюватимуть за батьківщину і без фальсифікованих картинок», - продовжує фотограф.
«Тому Україні пропаганда в стилі Муравського просто не потрібна. А ось на світовій арені російській пропаганді можна протиставити тільки правду. Навіть якщо хтось бреше, в Україні самі українці виводять його на чисту воду, що і сталося у випадку Муравського. Спасибі фотографам і військовим експертам, які першими забили на сполох (українські фотожурналісти зробили звернення з приводу фото Муравського, Лойко його також підписав, -
ONLINE.UA)», - сказав Лойко.
Більше читайте на ONLINE.UA: Українці вчасно розкрили брехню, яка була б на руку Кремлю - фотограф Сергій Лойко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?