Скандал з мажорами в Миколаєві: прояснилася ситуація з "зятем" нардепа
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал з мажорами в Миколаєві: прояснилася ситуація з "зятем" нардепа

Скандал з мажорами в Миколаєві: прояснилася ситуація з "зятем" нардепа

Народний депутат від БПП Сергій Хлань заявив, що мажор Геннадій Симов, який влаштував п'яний дебош в центрі Миколаєва, не є його зятем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
Раніше ЗМІ повідомили, що мажор Симов одружений з дочкою Хланя. Однак нардеп спростував цю інформацію, зазначивши, що його дочкам сім і півтора року.
«Виявляється, один з миколаївських мажорів-бешкетників - мій зять. На підставі ось коммента в соцмережі Вконтакте журналісти зробили висновок, що це моя дочка. Ну а тепер переходимо до анекдоту - моїм дочкам сім, іншій - півтора року. На цьому фото є і та, і інша - вибирайте, яка з них має такого чоловіка? Правда, фото річної давнини», - написав Хлань, прикріпивши своє фото з доньками.


Нагадаємо, що в ніч з 29 на 30 серпня двоє п'яних дебоширів на «Мерседесі» в центрі Миколаєва напали на таксиста і побили кількох випадкових свідків.
При цьому патрульні, які прибули на місце події через деякий час, не стали затримувати бешкетників. Один з поліцейських відмовився представлятися і не став пояснювати причини, за якими нападнику дозволили сісти в машину і поїхати.
Повідомлялося, що Симов, який влаштував п'яні розбірки в центрі Миколаєва, виявився шанувальником проросійської символіки і любителем відпочити в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?