Стрілянина на Закарпатті: з'явилися фото і подробиці від поліції
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина на Закарпатті: з'явилися фото і подробиці від поліції

Стрілянина на Закарпатті: з'явилися фото і подробиці від поліції
Джерело:  online.ua

У Закарпатській області поліція встановлює обставини стрілянини на автозаправній станції, в результаті якої з вогнепальними пораненнями були госпіталізовані 4 людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відділ комунікації Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області.
У відомстві повідомляють, що 30 серпня близько 21:30 в поліцію надійшло повідомлення з автозаправки, розташованої в Тячівському районі між смт Солотвине та селом Нижня Апша.
Співробітниця АЗС заявила, що невідомі особи влаштували стрілянину, після чого зникли. На місце події прибула слідчо-оперативна група, керівництво Закарпатської поліції, працівники прокуратури, експерти.
Правоохоронці з'ясували, що конфлікт виник між двома групами чоловіків: місцевими та мешканцями Мукачевого.
Мукачівці, згідно з інформацією поліції, витягли біту, а один з невідомих почав стрілянину. Сам конфлікт тривав хвилин 5-10, після чого сторони розбіглися.
В результаті стрілянини в лікарні потрапили четверо жителів Мукачевого, Мукачівського та Свалявського районів у віці 20-36 років.
«Важкий стан у 36-річного мукачівця, який отримав вогнепальне поранення живота та грудної клітини», - уточнили в поліції.
Особи практично всіх учасників конфлікту вже встановлені, їх розшукують.
За результатами інциденту поліція порушила кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15-ч.2 п.12 ст.115 ККУ (замах на вбивство).




«Справу розслідує спеціалізований відділ слідчого управління ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури області. Слідство у цій резонансній справі триває», - додали в поліції.


На території Закарпатської області введено оперативний план "Сирена" - в деяких районах виставлені мобільні пости.


З місця події вилучено речові докази, які приєднані до матеріалів кримінального провадження: 25 гільз, сокира, кийок, з лікарні також вилучено одяг потерпілих.



Раніше повідомлялося, що ввечері 30 серпня на Закарпатті сталося зіткнення зі стріляниною між кримінальними угрупованнями Тячівщини та Мукачівщини, через що було піднято на ноги весь особовий склад закарпатської поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?