Гройсман видав оптимістичну заяву про економіку України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман видав оптимістичну заяву про економіку України

Гройсман видав оптимістичну заяву про економіку України
Джерело:  УНН

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман очікує зростання економіки України вже до кінця 2016 року.
Про це він заявив під час засідання уряду 31 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Я абсолютно оптимістично дивлюся в осінь. Хто б що не говорив, що восени буде ще якесь загострення, я бачу, що у нас буде збережена економічна стійкість. І глибоко вірю в те, що до кінця року українська економіка буде демонструвати зростання", - сказав прем'єр-міністр.
Також в ході засідання Гройсман зазначив, що в проекті Державного бюджету на 2017 рік Кабмін планує передбачити витрати на оборону і безпеку.
"Пріоритет (в проекті Держбюджету на 2017 рік - ред.) номер один - це оборона і безпека нашої країни... Тому питання фінансування оборони і безпеки в межах 5% ВВП, це питання номер один", - підкреслив глава уряду.
Як повідомляв ONLINE.UA, Міністр енергетики та вугільної промисловості  Ігор Насалик розповів, що Україна більше не потребує постачання вугілля з території окупованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?