У Кучми повідомили про незвичайну пропозицію для бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кучми повідомили про незвичайну пропозицію для бойовиків на Донбасі

У Кучми повідомили про незвичайну пропозицію для бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

Україна пропонує провести екстрену відеоконференцію Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі 1 вересня в зв'язку з порушеннями режиму "припинення вогню" з боку бойовиків так званих ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарки Оліфер.
"Через недотримання ОРДЛО (окремих районів Донецької та Луганської областей - Ред.) взятих на себе зобов'язань по припиненню вогню з півночі 31 серпня 2016 року в зв'язку з початком нового навчального року, українська сторона ініціювала екстрену відеоконференцію Тристоронньої контактної групи», - написала Оліфер.
«Скайп-зустріч пропонується провести завтра, 1 вересня, о 12:00", - додала прес-секретар Кучми.
Як повідомляв ONLINE.UA, 26 серпня за підсумками зустрічі Тристоронньої контактної групи з питань врегулювання конфлікту на Донбасі, в якій брали участь представники бойовиків так званої ДНР і ЛНР, було заявлено про необхідність повного безстрокового припинення вогню на Донбасі з 1 вересня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?