Обстріл звільненого Щастя: в соцмережах обурені цинізмом бойовиків ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Обстріл звільненого Щастя: в соцмережах обурені цинізмом бойовиків ЛНР

Обстріл звільненого Щастя: в соцмережах обурені цинізмом бойовиків ЛНР
Джерело:  online.ua

У мережі обурені цинічним нічним обстрілом бойовиками ЛНР звільненого силами АТО міста Щастя в Луганській області, в результаті якого була поранена мирна мешканка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на записи в соцмережах.
Волонтер Мирослав Гай повідомив про потрапляння снарядів в житлові будинки і СТО:
"Виродки! Російські тварі. Навіщо ви мочите цивільних? В Щастя потрапили в СТО, кафе. Горіло два будинки приватних. Потрапили в чотириповерхівку. Виродки. Х*лі ж ви творите!", - написав він у Facebook.
Луганський блогер, який пише під ніком Савелій Вассерман, зазначив, що бойовики ЛНР ніяк не коментують нічний обстріл Щастя.
"Ну хоч хтось прогудів про нічний обстріл Щастя? Сажин? Лео? Бобрик? Комуністка? Електрик? Гудок? Луганський поп? Кіра? Настя? Регіон-13? Аристотель? НІХТО? Плотницький що сказав? Нічого? МАРОЧКО? Ну як же ? Хунта карателі? Ні? Не чули? То ми криємо всіх там на материку Яценюки їм винні, майдани, Порошенко шоколадний, Правосеки... а тут як? По церкві б'ємо і чьо? Що мовчите? Де профспілки з плакатами".



При цьому сепаратисти в своїх пабліках звинуватили в обстрілі міста українських військових.



Нагадаємо, раніше розвідка повідомила про плани бойовиків влаштувати провокації на 1-е вересня і звинуватити сили АТО в порушенні режиму припинення вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?