У Донецьку жителі вимагають пояснити, чому по них стріляють бойовики ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

У Донецьку жителі вимагають пояснити, чому по них стріляють бойовики ДНР

У Донецьку жителі вимагають пояснити, чому по них стріляють бойовики ДНР
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах з'явилося зізнання жителів Донецька в тому, що обстріли по окупованому місту ведуться з боку позицій бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook користувача Сергія Гора.
«Нічний обстріл Київського району (Донецька - Ред.), на превеликий жаль, викликає багато питань. Стрільба з міномета велася з території, підконтрольної ДНР і, навіть якщо припустити, що стрілянину здійснювала диверсійна група, то складно уявити, яким чином вони притягли на собі міномет і шість мін, випущених по житлових кварталах», - написав Гор.
«Ситуація викликає не просто здивування, притому, що в результаті потрапляння загорілася будівля, а осколки літали по всьому району. Хотілося б почути якісь осмислені коментарі з боку керівництва Донецька, інакше це вже ні в які ворота не лізе», - продовжив Гор.
При цьому запитання жителя Донецька викликали багато сарказму серед українського сегмента соцмереж.
«У, які питання задає вата. "Хотілося б почути якісь осмислені коментарі з боку керівництва Донецька», - іронізує користувач Twitter #hochu#domoy@.




Світ без Путіна: А коли прийде розуміння, що не "самі себе", а русняві відморозки по місцевих жителях, тоді і питань не буде.


MI6 RRR: Воно не прийде, бо тоді доведеться себе визнавати злочинцем і зрадником.


Лія: Невже мізки включати почали? Та ну ... їх же немає. Тоді що? Мабуть, просто інстинкт самозбереження почав спрацьовувати.



Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі обурені цинічним нічним обстрілом бойовиками ЛНР звільненого силами АТО міста Щастя в Луганській області, в результаті якого була поранена мирна мешканка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?