Скандал із мажорами в Миколаєві: з'явилася нова інформація про одного з бешкетників
Категорія
Події
Дата публікації

Скандал із мажорами в Миколаєві: з'явилася нова інформація про одного з бешкетників

Скандал із мажорами в Миколаєві: з'явилася нова інформація про одного з бешкетників

Стало відомо, що один з учасників п'яного дебошу в центрі Миколаєва Геннадій Симов займається контрабандним перевезенням товарів в окупований Крим і з півострова на материкову Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави ради волонтерів при Міноборони України Давида Арахамії.
За його даними, водій Мерседеса - 32-річний Геннадій Симов, уродженець Врадіївки.
"З чуток, займається двома видами діяльності. 1. ТОВ "Кондитер-Південь", 39743861. Бізнес зареєстрований на Косенко Ольга Вікторівна. 2. ФОП Симов Михайло Михайлович. 480503 Спеціалізована медична практика", - зазначив Арахамія.
Про другого миколаївського мажора, який кидався на перехожих і погрожував, відомо дуже мало. Його звуть Артем Слободяник, профіль в соцмережі ВК був видалений.


Арахамія також розповів, що Симов займається контрабандою товарів в окупований Крим і назад.


"За ніч було виявлено нові подробиці про те, як ̶м̶а̶ж̶о̶р̶ бик з Миколаєва заробив на Мерседес. Виявляється Геннадій Симов торгує кондитеркою в місті тільки номінально, основні гроші заробив на контрабандному перевезенні товарів з Криму і в Крим. Зараз збираємо інформацію про незаконну господарську діяльність Геннадія Симова і компаній, пов'язаних з ним для передачі в органи ДФС і прокуратури", - написав він.


Арахамія також зазначив, що йде пошук автора відео розборок в Миколаєві.


"Таких сміливих людей необхідно максимально захищати і заохочувати. Якби не було відео, впевнений, ніякого резонансу взагалі б не було".


Раніше повідомлялося, що

Симов, який влаштував п'яні розбірки в центрі Миколаєва, виявився шанувальником проросійської символіки і любителем відпочити в Москві

.


Також ЗМІ писали, що Симов є зятем народного депутата від БПП Сергія Хланя, але

політик це спростував

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?