Глава Нацгвардії емоційно прокоментував бійню під Радою в 2015-му: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава Нацгвардії емоційно прокоментував бійню під Радою в 2015-му: з'явилося відео

Глава Нацгвардії емоційно прокоментував бійню під Радою в 2015-му: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров розповів, що бійня під будівлею Верховної Ради України 31 серпня 2015 року стала ударом в спину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Нацгвардії.
Також в ефірі "112.ua" Аллеров розповів, що після теракту під Радою службовці Нацгвардії носять бронежилети, які потрібно носити на фронті, виходячи на вулиці міст.
"Для забезпечення громадського порядку ми ніколи не залучаємо зброю, тому що ми з мирними громадянами повинні спілкуватися, проводити заходи для того, щоб забезпечити правопорядок на державних об'єктах, не допустити порушення по відношенню один до одного. Той клас бронежилетів, який був на них, був визначений відповідно до наших керівних документів. Ми зробили висновки. І сьогодні наші воїни, виходячи на вулиці міст, носять бронежилети, які потрібно носити на фронті. Вони важчі, тримають кулі тих калібрів, які потрібно", - заявив Аллеров.



Нагадаємо, 31 серпня 2015 року за стінами українського парламенту в Києві виникли сутички, в результаті яких загинули чотири бійці Нацгвардії. За даними МВС, постраждала 141 людина, з них - 131 міліціонер і боєць Нацгвардії.
Як повідомляв ONLINE.UA, 30 серпня 2016 року в Києві на засіданні у справі про зіткнення біля будівлі Верховної Ради України 31 серпня 2015 року розгорілася бійка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?