Кабмін Гройсмана ухвалив дуже важливий документ щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Кабмін Гройсмана ухвалив дуже важливий документ щодо Донбасу

Кабмін Гройсмана ухвалив дуже важливий документ щодо Донбасу
Джерело:  Укрінформ

Кабінет міністрів України на чолі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, схвалив Концепцію державної цільової програми «Відновлення та розвиток світу в східних регіонах України».
Рішення про це прийняли на засіданні уряду 31 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Цей документ був підготовлений для того, щоб сконцентрувати зусилля - фінансові, інтелектуальні, людські, для того, щоб подолати наслідки кризи в громадах, які зараз в східних регіонах на території, непідконтрольній українській владі», - пояснив міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.
Він зазначив, що під час розробки документа спиралися на міжнародний досвід і методики, до роботи залучалися світові фахівці.
Черниш також підкреслив, що проекти з відновлення території Донбасу українська влада втілює в життя постійно, незважаючи на те, що Концепція тільки сьогодні винесена на розгляд уряду.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на засіданні Кабміну Володимир Гройсман заявив, що українська економіка вже до кінця 2016 року може зрости.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?