У Путіна позадкували щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна позадкували щодо Донбасу

У Путіна позадкували щодо Донбасу
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков зазначив, що "нормандський формат" продовжує існувати, незважаючи на відсутність прогресу у врегулюванні ситуації на Донбасі.
Про це він заявив журналістам, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Щодо українських справ прогрес не відчувається. Як і раніше можна висловити жаль у зв'язку з відсутністю будь-якого прогресу з боку Києва в реалізації Мінських домовленостей", - сказав Пєсков.
"Контакти тривають, всі сторони відзначають безальтернативність Мінських домовленостей для врегулювання цього конфлікту. "Нормандський формат" продовжує існувати, але на цей раз такої зустрічі не буде", - додав прес-секретар Путіна.
Нагадаємо, 10 серпня ФСБ РФ звинуватила українську розвідку в підготовці "терактів" в Криму.
Після цього Володимир Путін заявив, що події в Криму є підставою відмовитися від зустрічі в "нормандському форматі" в рамках саміту "Великої двадцятки" в Китаї.
Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Путін відмовився від тристоронньої зустрічі з французьким президентом Франсуа Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель і замість цього планує провести дві двосторонніх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?