Україна розширила санкції проти Росії: у Гройсмана пояснили деталі
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна розширила санкції проти Росії: у Гройсмана пояснили деталі

Україна розширила санкції проти Росії: у Гройсмана пояснили деталі
Джерело:  rbc.ua

Заступник глави уряду України Володимира Гройсмана, перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів розповів, що у відповідь на агресію Росії щодо України Кабмін продовжив термін термін дії персональних санкцій і розширив список осіб, щодо яких діють санкції.
Про це він заявив в ході брифінгу 31 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".
"Сьогодні було прийнято розпорядження КМУ про внесення пропозицій щодо застосування і розширення персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів або санкцій", - заявив Кубів.
Він зазначив, що термін персональних санкцій продовжили проти 388 фізичних та 105 юридичних осіб.
"При цьому ми допрацювали діючі переліки на предмет удосконалення ідентифікації фізичних і юридичних осіб щодо усунення дублювань і реалізації", - додав перший віце-прем'єр-міністр.
Також розпорядження розширює перелік осіб, до яких пропонується застосувати санкції, на 259 фізичних та 46 юридичних осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA, на засіданні уряду 31 серпня також було схвалено Концепцію державної цільової програми "Відновлення і розвиток світу в східних регіонах України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?