Убивство в Кривому Озері: родичі загиблого зробили гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Убивство в Кривому Озері: родичі загиблого зробили гучну заяву

Убивство в Кривому Озері: родичі загиблого зробили гучну заяву
Джерело:  Новини N

Родичі жителя Кривого Озера Олександра Цукермана, у вбивстві якого звинувачують поліцейських, заявили, що експерти Уманського бюро судово-медичних експертиз так і не зважилися зробити повторну експертизу тіла покійного.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Novosti-N.
Єдине, на що зважилися експерти, за словами родичів Цукермана, так це на зовнішній огляд трупа. Було зафіксовано, що на тілі є 4 вхідних отвори від куль. Повторно розтинати убитого експерти не стали.
На повторній експертизі наполягала сім'я загиблого, аргументуючи це тим, що не довіряє експертизі, зробленій в Миколаївському обласному бюро судово-медичних експертиз.
Нагадаємо, у висновку судово-медичної експертизи, яку провели в Миколаєві, вказується, що Олександр Цукерман помер від гострої крововтрати і травматичного поранення в серце.
Раніше повідомлялося, що в середу, 31 серпня, в Кривому Озері Миколаївської області пройшов похорон загиблого Олександра Цукермана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?