У Мінкульті розповіли, коли оголосять місто, яке прийме Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Мінкульті розповіли, коли оголосять місто, яке прийме Євробачення

У Мінкульті розповіли, коли оголосять місто, яке прийме Євробачення
Джерело:  online.ua

Міністр культури України Євген Нищук повідомив, що місто-господар міжнародного музичного конкурсу Євробачення-2017 буде оголошено найближчим часом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости Украина.
"Сьогодні у нас збори з цього питання. Результат можна очікувати найближчим часом", - сказав Нищук журналістам.
Також він прокоментував зауваження шанувальників конкурсу, що рішення затягується спеціально.
"Нічого не затягується, просто перевіряється і повідомляється EBU (Європейському мовному союзу, який організовує "Євробачення" - ред.) про всі конкретні обговорення, для цього потрібне узгодження EBU. Абсолютно ніяких проблем насправді", - додав міністр.
За словами Нищука, ще досить часу для того, щоб підготувати до конкурсу арени, заявлені містами-претендентами, в якості основних концертних майданчиків.
Нагадаємо, у фінал конкурсу з відбору міста, де пройде пісенний конкурс в 2017 році, увійшли три міста: Київ, Дніпро і Одеса.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше брифінг щодо оголошення переможця відбору міста-господаря пісенного конкурсу Євробачення-2017, запланований на 25 серпня, в Кабінеті міністрів, було скасовано.
Відзначимо, це не перший раз, коли перенесли визначення міста, яке прийматиме Євробачення в наступному році. Раніше планувалося оголосити результати відбору міста-господаря 27 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?