У Порошенка на Донбасі стався конфуз із "прихильниками Путіна": опубліковані фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка на Донбасі стався конфуз із "прихильниками Путіна": опубліковані фото і відео

У Порошенка на Донбасі стався конфуз із "прихильниками Путіна": опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко в Маріуполі

, під час відкриття Центру адміністративних послуг, осоромився, назвавши активістів, які виступили проти забруднення повітря підприємствами міста, «найманцями Путіна».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

0629.com.ua

.


Під час виступу глави держави перед будівлею Центру неподалік вишикувався пікет маріупольців з плакатами "Дайте кисню" і "Хочу дихати", які гучно скандували свої гасла.


У свою чергу Порошенко, мабуть, припустивши, що ці люди хочуть зірвати відкриття Центру, заявив у своїй промові, що мітингувальниками керує президент РФ Володимир Путін, і вони є минулим Маріуполя.


При цьому, після того, як глава держави вийшов з будівлі Центру і розібрався, чого хотіли мітингувальники, він заявив, що ті, хто "щиро вимагає чистого повітря в Маріуполі", є його партнерами.


Варто відзначити, що присутнім журналістам дозволили поставити главі держави тільки три запитання, одне з яких стосувався екології.



"Моя позиція абсолютно принципова: вимоги законодавства щодо екологічної безпеки всюди, в тому числі в Маріуполі, потрібно виконувати. Я хочу запевнити, що підприємства повинні дотримуватися норм викидів. І якщо вони будуть порушувати, то будуть покарані. У плані екології я підтримуватиму людей і проконтролюю це питання", - зазначив Порошенко.


Також представники ЗМІ запитали президента про безвізовий режим з Євросоюзом і припинення боїв на Донбасі.


"Нас підтримали колеги з ОБСЄ, по Нормандському процесу, німці, французи. Зараз відповідь залежить від однієї людини, яка організувала агресію на нашу країну ...і прізвище його Путін", - зазначив глава держави.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше,

виступаючи в Маріуполі, президент України Петро Порошенко зробив жорстку заяву на адресу Володимира Путіна

.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?