Ідеолог "Новоросії" розповів, як Путін зраджує бойовиків Донбасу
Категорія
Світ
Дата публікації

Ідеолог "Новоросії" розповів, як Путін зраджує бойовиків Донбасу

Ідеолог "Новоросії" розповів, як Путін зраджує бойовиків Донбасу

Росія під керівництвом президента РФ Володимира Путіна зраджує людей, які вирушили на Донбас воювати проти України, наживаючись при цьому.
Про це заявив блогер Ель-Мюрид (Анатолій Несміян), відомий своєю симпатією до бойовиків "Новоросії", передає ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
«Вчора прислали посилання на інтерв'ю Андрія Бородавки - харківського журналіста, висланого з Росії та арештованого СБУ. Прислали з позначкою "Навіть не хочеться коментувати", - написав він.
Блогер додав, що «Медведєви (прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв - Ред.) можуть розпинатися про "росіяни своїх не кидають", але в реальності і кидають, і зраджують, і наживаються».
На його думку, в таких умовах «до Росії ставлення буде як до зрадника, з яким не можна мати справу ні за яких обставин».
Крім того, Ель-Мюрид додав, що прагнення «сотень і тисяч» росіян, які вирушили воювати на Донбас, «обнуляється банальною зрадою з боку російського режиму, який винаходить все нові багатоходівки і демонструє все нові грані мистецтва можливого замість виконання свого обов'язку перед співвітчизниками».
Також він прикріпив до свого посту відео інтерв'ю Бородавки телеканалу "Вісті".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше затриманий СБУ харківський сепаратист, Андрій Бородавка, який називає себе журналістом, назвав імена кураторів бойовиків ДНР і ЛНР з Росії, а також розповів про те, що протестні акції в Харкові і інших регіонах України планувалися і фінансувалися Кремлем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?