Український блогер кумедно розповів про спілкування з російським "ватником"
Категорія
Україна
Дата публікації

Український блогер кумедно розповів про спілкування з російським "ватником"

Український блогер кумедно розповів про спілкування з російським "ватником"
Джерело:  online.ua

Український вчений-фізик і блогер Антон Сененко розповів, як необхідно відповідати в розмовах з проросійськи налаштованими людьми,


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сененко.


"Приємно, коли в коментарі до посту про виступ ліваків щодо фінансування стипендій, а не армії, приходить квазіватник з Росії і починає віщати про: після здачі ДАПу - це не війна, а взаємовигідний договірняк; Європа і США траншу не дадуть; Крим і Донбас не повернуться Україні; ненавидіти Москву - уподібнюватися поведінці росіян, які ненавидять Україну, і вишенька на торті: "чи цього хотів Євромайдан - щоб Україна перетворилася на вічно-воюючу подобу східноєвропейського Ізраїлю", - написав блогер.


Він додав, що у відповідь в такому випадку написав, що у України все буде добре, союзники не підведуть, Москва все ж буде горіти, Крим і Донбас зачистять ССО і НГУ. "І вишенькою у відповідь, що ти просто хочеш бачити більше мертвих окупантів. І він тебе САМ банить", - зазначив Сененко.


"Кровожерливо відповів? Так. Але ось перечитав свої коментарі і зрозумів, що все вірно. Так все і буде. Бо ми не повинні виправдовуватися за те, що встаємо після удару тупорилого гопника в шапці-вушанці. Якесь неймовірне почуття спокою й умиротворення. І взагалі, якщо взяти за звичку відповідати рашистам в таких категоріях, то, думаю, Ольгино можна буде закривати. Але за порівняння України з Ізраїлем спасибі йому, звичайно", - резюмував вчений.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Антон Сененко розповідав, як вчені в Україні змушені шукати гроші на найнеобхідніші в їх роботі матеріали, при тому, що на Заході вони стають лауреатами престижних премій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?