У РФ розкрили несподіване майбутнє путінської "Новоросії"
Категорія
Світ
Дата публікації

У РФ розкрили несподіване майбутнє путінської "Новоросії"

У РФ розкрили несподіване майбутнє путінської "Новоросії"
Джерело:  Співрозмовник.ru

Російський політолог Гліб Павловський вважає, що Росію в майбутньому чекає доля проекту  президента РФ Володимира Путіна  під назвою "Новоросія".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Собеседнік.ru.
 
"Що стосується "Новоросії", це одна з моделей Росії майбутнього, так мені здається. Невтішно? Чому - скоріше оптимістично. Виявляється, можна жити і без держави. Держави немає, але можна викликати сантехніка. І тягнутися це може досить довго - як вегетативне життя тіла без голови. Один з варіантів російського життя після Путіна", - сказав Павловський в інтерв'ю виданню.
За його словами, після президента РФ Володимира Путіна Росію чекає не розпад, а доля його проекту "Новоросія".
"От кажуть: після Путіна неминучий розпад Росії. Чому, на що? Росія абсолютно не хоче розпадатися. У сімнадцятому році це була принаймні структурована імперія, були якісь частини, які хотіли відокремитися. Вона була з рук геть погано керована, але ресурси у неї були. (Знаєте, над чим я багато думав? Кажуть: на фронті не було снарядів. А ці снаряди досі лежать в Молдавії на складах, і обмундирування теж). У сімнадцятому році було на що розпадатися, в дев'яносто першому теж, а сьогодні цього ніхто не хоче. Варіант існування після Путіна - це саме "Новоросія". Ні миру, ні війни, і найжахливіше, що вона рівно нікому не потрібна. Ні Росії. Ні Україні. Як і ми - іншому світу", - зазначив політолог.
Раніше повідомлялося, що  один з ідеологів так званої "Новоросії" блогер Ель-Мюрид (Анатолій Несміян) заявив, що Росія віддає людей, які вирушили на Донбас воювати проти України, наживаючись при цьому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?